Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialekt; ..att ta för givet tar sin egen väg, och vem anar vart utan 'lexikon'.. Dialektens Dilemma. Så kan det gå.. Jämt




Missförstånd

 

 

*

jag är jämt här sa hon

jämt

 

 

och han vände i t-korset

innan stadens kärna satte motpränt

jämt

på längtans löfte om ledighet

 

frihet att frångå det exakta

 

jämt där jämt

 

hon lovade jämt det

lovade ju att jämt det också 

alltid förstå

 

i horisonten brann det

som lockade

 

på sängens nattygsbord

ett glömt dialektlexikon

 

jämt vid ljuset

 

släckt - för i mörkret

hördes det bättre från

 

minnen

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-17 07:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
..#..#..
(>~<)
....¤....
Vi kan alltid hoppas du skriver här jämt och samt
(hoppas 'bilden' ovan liknar en katts ansikte någorlunda)
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri