Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bearbetning i själen det gör ont att bli Vuxen när man vart ett barn i ett helt liv


INTRÄNGD I ETT HÖRN






Hörnstenar dunkla kval inträngd i ett hörn
om-sluten av svarta skarpa tagg ar,
blöder i hjärtat

livet som en gång var är passerat vad gör
människan när hon står med ett ben i det
förflutna och ett i nutiden,
drar hennes i bitar

förståndet har sjunkit hennes själ och hjärta
har slutat att samarbeta hon vet inte längre
vad som är rätt eller fel,
osynliggjord i dimma

älska henne som mest när hon förtjänar det
som minst hon har trampat och hon har blivit
trampad på i hela hennes liv sårkanterna är
variga förståndet är,
borta med vinden

rösterna kräver henne på marken ska hon ligga
och kräla i stoftet hon ser sin del i spelet
hon har så många ord hon vill säga,
bli förstådd

i andra ögon hon är ett barn låt dom tro det som
dom vill hon ska gå den vägen som hon vill och inget
skall stoppa henne men hon älskar högt och innerligt,
köttet och blodet är blandat

var finna svar på hennes frågor när hon lider
helvetes kval inombords ta mitt hjärta krama
det hårt jag dör sakta i dina ,
starka armar




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-17 23:07



Bookmark and Share


  Anna*
Väldigt starkt och modigt skrivet! Applåder med värme ♥
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen