Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord

Fanns inte så mycket att säga
Tystnaden fick tala
Läpparna och händerna
Känslan när du fick mig
När jag fick dig
Bränner i min själ
Ristar in sig i mig
I mitt medvetande
Du finns
Jag finns
Livet
Finns




Fri vers av M_Franke
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-18 12:26



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Precis så! Och allting finns kvar - utan ord. Även efteråt.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2010-12-27

  peter markurth
stark
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke