Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvåning

lite svalare
än du trodde
hårdare
än förväntat
blankare
än du
kunde
föreställa dig

kniven gled
som genom smör

kontrasten
förvirrade dig
det svala
blanka
det varma
röda

ingen hörde vad du tänkte




Fri vers av franz
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 15:16



Bookmark and Share


  queenia
ser bilden klart för mig.. elegant text!
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz