Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potemkinkulissen

Han var stor, han var stark, han var karla-karl,
han var störst, han var bäst, åh, så fin han var!
Mot de rika så underbart ödmjuk och rar;
och alltid som deras hans åsikt var!
Mot hans bländande sken, alla ord i dans,
där blott jag, mig, mitt, aldrig du, ditt fanns,
och hans växelvis hivande armar och ben,
alla bugningar, bockar, hans leenden,
och hans himlande vitor, hans ögonpar,
sågs publiken le - åt den kjol han bar!




Bunden vers av lärjunge
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2010-11-18 18:37



Bookmark and Share


    lärjunge
Neej du, Lars Gustafsson, där högg di i sten!!! I denna dikt åsyftades inte Di Leva! Denne superartist med sitt nu alltmer NÖDVÄNDIGA budskap, är en av mina idoler... 2:a efter Hans Majestät Konung Carl XVI Gustaf!
2010-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Sluta att vara stygg mot Di Leva!
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge