Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "När jag blivit upphöjd från jorden, skall jag dra alla till mig"


När människor samlas

samlas de kring

någonting:


Jesu Kristi lärjungar

samlas omkring

Honom!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 149 gånger
Publicerad 2010-11-19 07:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och den som inte församlar med Honom förskingrar.
2010-11-21

    Sven-Erik Sköld
Mer än så! Tack för kommentaren! S-E
2010-11-19

  Seglaren
va trevlit
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld