Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som förgänglig Människa

som inte vet allt, vänder jag mig till Den

oförgänglige som vet allt: Gud

den Allsmäktige;


som ger mig liv, evigt liv

genom Sin Son JESUS Kristus

och förstånd, att "känna den sanne".







Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-19 13:23



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Den viktigaste, dock! Mvh -E
2010-11-19

    Sven-Erik Sköld
Joh. 17:3 "Och detta är evigt liv, att de känner dig, den ende, sanne Guden, och den du har sänt, Jesus Kristus"

Tack för det komplementet, Larz! S-E
2010-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Joh 17:3
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld