Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Herrens Ande är över mig, ty han har smort mig. Han har sänt mig till att förkunna glädje för de fattiga, till att predika frihet för de fångna och syn för de blinda, ja till att ge de förtryckat frihet och till att predika ett nådens år från Gud"


Jesu program

bota, frälsa

upprätta:


socialt och

i alla avseenden!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-20 09:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helt överlägset alla partiprogram.
2010-11-21

  Seglaren
ja, det är korrekt
som du enkelt och kkortfatta skriver
I det programet, Jesu Krigsförklaring,
finns 'att befria'
vilket aluderar på att man efterskänkte skyldiga, enligt judisk sed speciella år
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld