Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM ATT ÖVERGE


Att överge
sig själv

är större än
den största
kärleken i,
livet




Bunden vers av Fånga dagen
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-22 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen