Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på honom, inte skall gå förlorad, uan ha evigt liv" 1 Joh. 3:8 "Den som inte älskar, har inte lärt känna Gud, ty Gud är kärleken".


Meningen med livet

ett kärleksförhållande

till Gud och genom

den relationen

sprida Kristi

kärlek på

jorden


i ord och handling


och sedan för alltid

vara hos Gud.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 180 gånger
Publicerad 2010-11-22 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld