Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis Bibbi!!

GRATTIS BIBBI på Din födelsedag önskar Din vän Ted

Hoppas Din dag varit bra och må fortsättningen bli detsamma!

Du leve: HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-22 16:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ännu en gång tackar jag varmt maija tuori och Maria T

Gud välsigne Er båda!
2010-11-24

    maija tuori
Grattis och Guds välsignelse till Dig !
2010-11-24

  Maria T
Bibbi, jag skickar också en ros.
"Vid Guds hjärta är du buren
innesluten i Hans famn"
MariaT
2010-11-23

  Bibbi VIP
Ännu ett tack titt Er som tillkommit!
Ni gör mig alla så glad!
2010-11-23

  anits VIP
Jag stämmer in i hyllningskören
Grattis Bibbi
2010-11-22

  Bibbi VIP
Hjärtinnerligt tack Ted min så älskade, dyrbara och så trofasta vän!
Jag är helt överväldigad av all uppvakting idag från alla håll och mycket glad och tacksam för alla vänner Som Gud har givit mig på ålderns höst.
Jag uppskattar Er alla mycket ska Ni veta och tackar ödmjukast!
Kramar i massor!//Bibbi
2010-11-22

  Eva Helene VIP
Jag vill gärna instämma i hyllningskören!
2010-11-22

  aol
grattis bibbi från mig också
2010-11-22

  walborg
Grattis till Bibbi från mig också!
2010-11-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att minnas
en vän. Då vet man
att den kommer igen!
Så vacker bild!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP