Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMSLUTEN


Längtan till att bli om sluten kärleksfullt i din famn
den vackra sensuella kärleken jag så,
behöver

längtan till att bli älskad för den jag är och inget
annat utan skygglappar utan förändring bara,
omsluten

längtan att få vara både stor och liten på samma
gång utan att ifrågasättas för att jag är,
värdefull




Fri vers av Fånga dagen
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-23 15:42



Bookmark and Share


  Janne
Fint skrivit av dig
om längtan


Mvh


Själens krigare.
2010-11-24

  Eva Langrath VIP
Dina ord fint formulerade som en bön
2010-11-23

  Max Poisé VIP
Så enkelt kan det vara...fast vägen blir allt för svår.

Snygg text!
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen