Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLFÖRMÖRKELSE


Månen kommer
månen går
när den vill
hur den vill
atmosfäriska
                     störningar
radioskugga
konstig känsla
oroskänsla
                     tokkänsla
galenhet
i nedan om
i nedanhet
i nedan
het
Månen kommer
månen går
när den vill
hur den vill
atmosfäriska
                     störningar
radioskugga
konstig känsla
oroskänsla  
                   tokkänsla
galenhet
i nedan om
i nedanhet
i nedan
het




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-23 17:17



Bookmark and Share


    tramp
och tidvatten...gör ebb till flod och tvärtom !
bra text
2010-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Över Haväng, kanske...

"Sonja...
Solen går upp
Solen går ner"
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar