Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag åldras

 

Jag försöker glömma,

men

minns det allt för väl.

Tiden är inte på min sida.

 

 

Jag åldras.

Minnena förblir unga.




Fri vers av wildrose
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-23 22:50



Bookmark and Share


  yoakimu
Nej, den där jäkla tiden....
2010-11-24

    Herr Ångest
Var man än är i livet.. känns det nog så här..

Men vad är det du försöker glömma?
2010-11-24

    Lars Svedin VIP
Alla som lever åldras
men du har inte börjat
Eller är det ett kort från
långt tillbaka?
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose