Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sms som jag inte skickade


Jag tänkte såra dig inatt

Förlåt, jag tänkte såra dig inatt. Göra dig riktigt illa bara för att du inte skulle hinna före. Sen kom jag på att jag tyckte för mycket om dig för det. 

Jag kom på att jag inte ville leka några lekar med dig. Inga mer hårda ord eller något som gör illa.

Nu vill jag bara ha tillbaka allt som du har kvar som är mitt, mina örhängen, min klocka som stannat, den där ljusblåa tröjan som jag hade första gången jag träffade dig. Mitt hjärta också om det går för sig och mina ord, jag tror jag tappade dem någonstans mellan dina skulderblad. De föll ner längst din rygg och måste ligga utspridda i din säng. Du kan lämna allt utanför min dörr, i en låda. Märk den med vad du vill, skriv gärna i bläck. Blyerts är så obeständigt.

Förlåt igen för att jag inte höll, det var inte min mening...




Fri vers av justaskme
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-23 23:55



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Starkt..
väldigt hög igenkännandefaktor
levande beskrivning
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

justaskme
justaskme