Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Änglar finns


MITT INNERSTA SJÄLARUM







I framtidens famn jag vet ej var nånstans mina fotsteg skall
landa nånstans jag går längs livets vägar och snår,
upptäcker mig

jag vet många saker om livets hörn och gångar och tvärkast
mellan sorg och glädje nånstans där är är jag ett,
med livet

upptäcksfärder virvlar runt jag ser rätt igenom dina mörka
brunnar till ögon som utstrålar generositet,
behöver dig

hemliga rum som bara vissa får se in i min själs djup hör du
ser du jag lyssnar noggrant och omsorgsfullt,
fyllda själarum

öppnar dörrar sakta och försiktigt gränserna är viktiga för
kärleken vi skapar i våra egna liv jag tar emot dig,
jag behöver

ge mig ro och stillhet ge mig fred och frid låt mig få sjunga
min sång och dansa min ängladans,
änglar finns

jag tröstar mitt barn därinne finns där till för dig min lilla
vän beskyddar dig från faror förutsättningslös,
ton kärlek




Fri vers av Fånga dagen
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-24 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen