Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervandring


Hastar genom Stockholm

På väg hem från Operan

Moddiga trottoarer

Ljusdekorerade gator

Kristallkronor över Drottninggatan

Den känns verklig nu

Julen i antågande




Fri vers av eva m h
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 23:48



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
visst är det en härlig känsla
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

eva m h