Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är ett ögonblick

 

 

förgängligt

allt

 

nu

finns bara

nu

 

vi tror

att våra minnen är verkliga

men de är

bara  reflexer i en spegel

vi tror att vi lever av eller genom dem

vi  våndas

och låta sorgen svärta oss

 

vi kan minnas

ögonblick av kärlek

glädjas

leva i en lögn

i tron att

allt som var också

är

 

men

det vi ser i vårt inre

är bara  illusioner

vår sorg

vår kärlek

vår glädje

 

vi kan inte se

tidens egentliga värde

 

verkligheten

är en skugga

glidande




Fri vers av Aisha VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-16 23:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
denna vackra bild talar djupt till mig

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-17

    ej medlem längre
Det är långt mellan varven, men närhelst du begåvar oss med en text är det enormt berikande
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP