Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärtas duva

 

vill du leva
mitt hjärtas duva
unge, 

vill du leva
fritt

kommer du falla
av vindar

hungra, i vinterns
kyla

men vill du leva?




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-26 10:08



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
Du har alltid tagit väl hand om duvor vännen min
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo