Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Om än era synder är blodröda, kan de bli snövita.." "det var våra synder han bar, våra sjukdomar lade han på sig.. genom hans sår har vi blivit helade"


Läkedom större än sjukdom

och hälsa större än ohälsa

och förlåtelse större

än synden:


hos Frälsaren

och Läkaren

JESUS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 146 gånger
Publicerad 2010-11-26 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld