Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har gått så många dagar nu...ett barn till låns

Det har gått så många dagar nu
Det har gått ett helt år...och lite till
Ingenting är förändrat
Min saknad är lika stor
Lika så min längtan
Tomheten...som alldrig försvinner
Allt gör lika ont
Jag gråter inte lika mycket längre
Istället ligger det samlat inuti mig
Känns som jag ska drunkna i mig själv
Kan inte leva
Kan helt omöjligt inte börja leva utan dig
Nu..när jag skriver...mina tårar åter igen faller på min kind
Vill bara sätta mig ner på på mina bara knän och skrika
Och be...till något jag inte tror på längre
Vart ber man då...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 516 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-27 19:34



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Tack för att Du orkar skriva dessa starka rader.
Gråter med Dej!
2014-07-07

  Yrre VIP
Ja du vart ber man om ett barn är förlorat, jag gjorde som du skrek och grät och dunkade knytnävarna i jorden.
Ingen tröst har jag åt dig men all min medkänsla.
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman