Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som så mycket annat var lyckan bara en chimär


Även om vi en gång svor
varandra evig trohet och
en ålderdom tillsammans
vänder jag mej bort

Mitt anlete speglar en insikt
att du och jag egentligen
aldrig skulle mötas

Jag önskar jag kunde stoppa tiden,
vrida tillbaks den 25 år för
att slippa möta dej

Allt för lyckan
Den jag aldrig riktigt kände
med dej
Som så mycket annat
var lyckan bara en chimär



Vi två var ALDRIG ett




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-27 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders