Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan att fly vardagen


Känslan att hitta harmoni
tar dej allt längre bort

Fast du vandrar i cirklar
Förblir vardagen inrutad






Fri vers av Valdemar Anders
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-10 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders