Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom närmare ...

Känn min kropp, hör mina andetag, hör mitt hjärtas röst
Kom närmare, lägg ditt öra mot mitt bröst
Lyssna till min sång, allt som sagts och ännu inte är sagt
allt finns gömd i sångens takt
Kom närmare, hör hur mitt hjärta ropar ditt namn
skriker efter din famn

Känn mitt mod, hör min kraft, hör min kärlek
Kom närmare in i älskogens smek
Lyssna till min kallelse bortom dig själv, bortom förnuft
all längtan finns i frihetens luft
Kom närmare, känn befrielsen från själens eld
som kärleken ger i gengäld

Känn min hunger, hör hur den sjunger, dansar
Kom närmare, kom och vattna mina ögonfransar
Lyssna bortom mitt pansar, älska mina många ansikten
visheten finns i insikten
Kom närmare, bortom din rädsla, bortom verkligheten
finns evigheten

Kom närmare, kapitulera för att avancera
i vågor av ren skönhet i en ny era
Kom närmare så ska jag skrika ditt namn
och glömma mitt eget när jag är i din famn
Kom närmare, se mig som ditt instrument
som öppnar motorvägen till Gud som är känt

Kom närmare och ge
så att jag kan ta
för att ge mer



Om du vill förändra världen
- Älska en kvinna

 

© SagaArt 2010




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-11-28 13:01



Bookmark and Share


  issac.a.m
Helt Underbart...
2011-03-29

  aol
underbart skaldat, lyfter på hatten,
2010-12-02

    ej medlem längre
kapitulera för att avancera, riktigt bra!
2010-11-30

  Max Poisé VIP
Blir förälskad i den här texten!!!
2010-11-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker skapelse som berör. =)
2010-11-29

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2010-11-29

  peter markurth
känns ända in
2010-11-28

  Suzy med punkterna
Förtjusande
2010-11-28

  PPQ
härlig text och härlig bild en extra komplimang för bilden
2010-11-28

  Seglaren
bra! positivt!

"Kom närmare och ge
så att jag kan ta
för att ge"

just så!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP