Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta, mitt fönsterhjärta

När allt mörker
Slutit sig om mig
När tanken på kärlek
Var lika avlägsen
Som de platser man ser på tv
När mitt fönster var immigt av mina andetag
Ritade du ett hjärta där
Ett fönsterhjärta
Och du blev min
För evigt




Fri vers av M_Franke
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-29 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke