Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Han drog mig upp ur fördärvets grop, ur den djupa dyn, och ställde mina fötter på en fast klippa och lade i min mun en ny sång, en lovsång till vår Gud.."


Guds Ord, ljuset i mörkret

Om man inte ställer ut Guds Ord i mörkret;

där syndamörkret råder, fortsätter

mörkret att råda:


männisorna blir då som

drunknande utan

frälsarkrans.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 140 gånger
Publicerad 2010-11-30 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld