Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så formuleras orden


smultron på ett strå
På rad
tunga och läppar formas
drar sakta bort dom från strået
formulerar ord


droppar på en istapp
På rad
som sakta faller ner
bildar en vattensamling
formulerar ord



Inte som man talar
Utan
som man tänker




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-29 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders