Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POESINS VÄRDE FÖR MIG TILL DIG






Poesin sprider sitt starka vidrörande vilja att sprida ord som rör berör
hjärtat din själ poesin är helig i min värld full utav ord som brinner och
måste få komma ut ur min laddade hjärna som sprakar av ordens,
sanna styrka

Pianot är mina fingrar som rör sig mellan sinnet ned i handling till ord på
mitt svarta tangentbord som är mitt ankare i mitt liv när hjärtat är fullt av
ömma, kalla, kära, arga, enkla, djupa, innerliga, kärleksfulla,smärta,skönhet,
ångestens rop till människans behov av att få ge uttryck för sina tankar
som utspelas inom hennes,
själ och hjärta




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-30 03:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint diktat
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen