Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Dock inte som jag vill, utan som du vill".


Bönens makt

en Människa

kan genom bön

förändra världshistorien.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-30 17:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag både beder och har ett fadderbarn.
Ingen ska omyndigförklara mitt bedjande.
2010-11-30

    Sven-Erik Sköld
De motsäger ju på intet sätt varandra, de två. Tack för kommentaren! Mvh S-E
2010-11-30

  Tini Tut
Ja eller så kan man prova att göra något vettigt.
Skaffa ett fadderbarn, sedan kan du be.
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld