Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gömde, jag glömde

Jag la alla mina känslor i en burk
Skruvade på locket och gömde
Och glömde
För att försvinna in i den blå ändlösheten
In i sanningens förfärliga ljus
Tvingas finnas till
Endast för andra
Aldrig för mig
I en dimma av ångest
Och med foten i en rävsax
Skruvade jag av locket
Det jag gömt
Det jag glömt
Slog emot mig med enorm kraft
Något inom mig lossnade
Jag lossnade
Och fann att jag levde
För mig
Och för livet




Fri vers av M_Franke
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-30 20:50



Bookmark and Share


  Gigi
Så sant. Så äkta!
Bra!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke