Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

downs








om jag föder dig ännu en son
en närmare riktig






stannar du då














Fri vers av lyckeli
Läst 381 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-30 22:03



Bookmark and Share


  Lindalou
Jo, man känner smärtan i orden...
2010-12-01

  Yrre VIP
Smärtsam text.
2010-12-01

    Tea Alex
Åh....det värker i hjärtat att läsa det här.
2010-11-30

    ej medlem längre
Jag hörde Martina, en kvinna med Downs, säga så här. "Jag är så glad att det borde inte heta Down utan "Up" syndrom. Många tankar väcker din korta text.
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli