Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väldigt lågt

 

Hur lågt kan du sjunka, skriker han.

 

Jag lägger mig ner på golvet.




Fri vers av wildrose
Läst 323 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-01 16:47



Bookmark and Share


  yoakimu
Nej, lägg dig inte ner!

Förlåt, levde mig in i texten....
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose