Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska älskade

Viska älskade.

Viska i mitt öra.

Viska det jag vill höra.

Dina heta kärleksord.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-01 22:04



Bookmark and Share


  blaite
Den var nice. Säger så mycket trots sin korthet
Spännande helt enkelt
2011-01-17

  Johan Bergstjärna
Härligt...
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP