Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du den som älskar mina tankar

Är du den som älskar mina tankar
det du åt i ljusets sken var mitt gift,

berusade tankar följde din väg in i mitt hjärta och undrade vad du ville mig bortom ordens makt,

jag anade en hemlig saknad
subtila drömmar,

månfärder
lismande läppar,

rosa elefanter
tyst nu för helvete och låt mig tänka,

rödfärgade tegelstenar regnade ned över hustake,
titta där flyger din själ,

min är ej redo
den betraktar ett fågelbo i din hjärna,

nu blir kvällen röd sade du på portugisiska
jag visste att du ljög om det mesta,

liksom dolda tecken bodde i min själ denna julafton
önskar ni sinnesfrid eller en resa,

hur skulle du kunna veta
petitesser,

någon hade stulit guld ur dina drömmar natten före,

jag var på min vakt


skulle vi återvända




Fri vers (Fri form) av peter markurth
Läst 275 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-12-01 22:24



Bookmark and Share


  Julio VIP
Mm denna var riktigt bra
2010-12-02

  Anna Nickolausson
mäktig
2010-12-02

    ej medlem längre
Tragisk i sin enkelhet.
Bra skrivet. Bra som fan!
2010-12-01

  Alexander Gustafsson VIP
fan vad fin text!
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth