Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linda lin



Hem.

Du har slagit pålen till grunden
och
jag har murat med härdat mod.

Vilsamma ögon stannar över vårt.

Dina mansben bredvid mina.

Ögon ut mot.

Från.






Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-02 11:06



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tycker mycket om.
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP