Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick




Vintersaga

I vinterstänglar

flammar flingor

som vinterdun

stelnar de i träden

 

harens spår

springer med fyra ögon

för att se det tappade

vid skymningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 381 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-12-02 20:46



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
precis så nyss i snön och snöfallet utanför mitt fönster ...
2011-01-06

  Maria T
Grattis
Så vacker vintersaga
Vinterdun
2010-12-04

    ej medlem längre
Så vackert :)
2010-12-04

  anits VIP
Du målar dina ord till vackra bilder
så fint skriver du här
2010-12-04

    ej medlem längre
Vackra bilder.
Tycker om.
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö