Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSNANDE STIG

från glansdagarna och neråt

den främmande elden falnar

ett vetekorn dör i jorden

ett gammalt intresse svalnar

förändringar måste komma

det ingår i dynamiken

min vandring är inte statisk

det ogillas av publiken

 

från dansdagarna och framåt

en ljusstråle i det spruckna

en trevande ton som tilltar

strax raglar vi runt som druckna

en sannskyldig sorts berusning

som drinkaren aldrig finner

en glimt av gudomlig ljusning

en gnista och hjärtat brinner

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-03 11:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skrivet, en text som berör
2010-12-04

  mare VIP
En glimt av gudomlig ljusning,låter härligt..
2010-12-03

  Måna N. Berger
"förändringar måste komma

det ingår i dynamiken

min vandring är inte statisk

det ogillas av publiken"

Ett idéinnehåll jag gillar. Och vår livsvandring är inte till för publikens skull, utan för det levande innehållet.
2010-12-03

    Sven-Erik Sköld
"en glimt av gudomlig ljusning

en gnista och hjärtat brinner"

Det har hänt, att jag tänt tillräckligt stora lägereldar, för mat, kaffe och värme, med ytterst liten eld som utgångspunkt. I rovdjurstrakter är f.ö. elden ett mycket bra skydd.. Paulus: "Blås liv i den nådegåva som finns i dig.." Tack för den! S-E
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP