Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa som finns är att ligga under ett träd som är flera hundra år....

Det är en mäktig känsla...

Man kan känna historiens vingslag när man betraktar så gamla träd ...




Träden

Träden talar till mitt inre

Träden bygger en bro, mellan växt och människa

Träden ger mig ro, när jag behöver vila.

Till dem kan jag skänka, mina tankar.

De bara står där

och är så vackra

och tar emot,

all min sorg

och skänker den,

tillbaka till jorden,

genom sina starka rötter.

Träd, ni är min vän.

Träd, jag älskar er.

Jag vill ge er en kram tillbaka.

KRAM!!!!

Mmm, underbar energi fyller min kropp.

Tiden står still.

Moder jord, nu är jag ett med dig.

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-03 03:10



Bookmark and Share


  Janne
Mycket bra
"träden är
mäktiga"
insiktsfullt
bra skrivit


Mvh



Själens krigare
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP