Minns ni Gullan Bornemarks barnprogram så minns ni melodin...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns ni Gullan Bornemarks barnprogram så minns ni melodin...




BRUNSTRUMPORNA

åsiktspolisen

som mitt i gatan står

och säger vad man bör

och vad man inte får

"så här tycker vi

så anpassa er, ni

för annars ska vi hämta vårt

gendarmeri!"

 

 

åsiktsgestapo

som går i satans spår

i raka, räta led

där vill man att du går

en kangaroo court

som utfärdar förbud

små självutnämnda diktatorer

leker gud

 

 

LARZ GUSTAFSSON   100820







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-04 18:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP