Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det moderna it-samhällets baksidor..ännu ett utkast och detta är bara BÖRJAN..håll till godo gott folk,och ursäkta att jag inte kan låta er höra melodin,önskar en liten hemstudio till julklapp;)


fb,msn,sms and other crap ..

i don´t wanna stay in touch
on facebook
I dont wanna chat on msn
I dont wanna sms or be
your penpal
but if you want to,I could be
a real friend.....

sex on the webcam
what the hell could I say!?
I wanna feel your body
close to me
not online all alone
touching myself...

the world´s gone crazy
in 2010
and we speak to eachothers
but not hand in hand
not eye to eye
cause we sit in our homes
creating dreams and lies
while realities gone...




Fri vers av firefire
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-04 23:25



Bookmark and Share


  Hon, Hanna
Känner igen mig alltför väl... Fin text!
2010-12-05

  KrutOla
Jag kan bara hålla med. Har själv levt mitt liv på nätet i perioder och är väl bekant med de här baksidorna. Visst kan man väl hålla kontakt och mötas på nätet, men livet kan inte levas där. Nätet blir dessvärre en plats för missbruk och verklighetsflykt för många som inte klarar ta itu med de verkliga problemen i sitt liv.
2010-12-05

  Redeemer
Så sant...

Vad vill du ha för hemstudio förresten?
Behöver du tips så säg till!
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire