Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmer tårar natten stal

Sovit blod
snar förändring kramar ditt hjärta,

is
svagt nyanserad blick,

förnimmer tårar natten stal
kyssar,

räknade en sång hel

dina ögon

vet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 280 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-05 03:38



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert...
2010-12-06

  Anna Nickolausson
skapar magi
2010-12-06

  Anna Nickolausson
känsloväckande
2010-12-05

  Nanna X
mm, fina ord i denna, man pusslar och anar bilden bakom...
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth