Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oops

 

Du är så förbannad vacker när du kommer, viskar han i mitt öra.

 

Jag svarar inte hälften så vacker som du när du går.

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-06 16:30



Bookmark and Share


  blaite
Du är så kort och brutal
2011-01-12

  yoakimu
Snygg kontrast!
2010-12-06

    Herr Ångest
Kaxigt.. hehe
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose