Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycklig nu

med
blommiga tårar
släpper jag
tanken

att det där
vi sa
egentligen
bara var 
förbigående

längtan
är inte stor
men saknaden
gör sig
påmind

efter något
som aldrig var




Fri vers av ia VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-07 14:52



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Vackert, ömt och sant.
Gillar.
2010-12-07

    ej medlem längre
Fint, innerligt.."blommiga tårar" gillade jag särskilt
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP