Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVFULL

livfull, ge dig hän

reservationslöst

livfull ge dig utan förbehåll

bara du kan hålla oss tillbaka

bara ditt beslut spelar nån roll

 

när jag fascineras av ditt minspel

söker sig min tanke längre ner

och begäret lamslår mina lemmar

det lekamliga blir allt jag ser

 

 

om du villkorslöst kapitulerar

lovar jag att göra samma sak

när vi tystat allt som protesterar

ligger vägen öppen, bred och rak

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-07 15:50



Bookmark and Share


    Tea Alex
Starka ord med djup botten. Som vanligt, Larz. Jag är imponerad, inte förvånad.
2010-12-08

  anits VIP
Underbart vackra berörande
sinnliga rader
2010-12-07

  Måna N. Berger
Hmm.. den breda vägen? Men livfull och sinnlig dikt, flödande rim och lustfylld känsla!
2010-12-07

  Kalle.O
Du är en mästare på rim!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP