Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR DET NU ÄN FÖRHÅLLER SIG

  

 

 

 

 

en åskfront tornar upp sig österifrån

ett svartmuskigt och hotfullt omen

i övrigt skiner solen fastän inte som då

när jag blev sönderbränd vid sommen

en ynnest att få sitta och läsa en bok

och läkas av den Gud som helar

vi sjöng att när jag vilar verkar Jesus i mig

en sanning som jag gärna delar

"när jag har stillat ner mig kan jag be", sa en man

"då kan jag be i flera timmar"

det finns så mycket damm som virvlar runt i ens själ

och känslorna som styr och stimmar

augusti vill jag inleda i stillhet och frid

och inte med att slåss och kivas

för nådens år är här, det är en spännande tid

och Han som bor i mig ska trivas

LARZ GUSTAFSSON 1/8 2010







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 06:02



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ja, här beskriver du en hel som kan ställa till det för oss människor med två väldigt bra rader!!

"det finns så mycket damm som virvlar runt i ens själ

och känslorna som styr och stimmar"
2010-12-08

    Tea Alex
augusti vill jag inleda i stillhet och frid

och inte med att slåss och kivas

för nådens år är här, det är en spännande tid

och Han som bor i mig ska trivas



Hej, är det är okej att jag läser dina texter?
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP