Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar svaga svin som tar ut sin ilska på kvinnor.




Hänsynslös

 

Han knuffar henne mot väggen

Skriker

och

frustar

 

Höjer handen

och

slår henne

 

Han är inte man nog.

 

Inte man nog att behärska sig!

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-09 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Han är inte ens man...
2011-01-15

    ej medlem längre
Du talar inte om män-du talar om det tredje könet,de misslyckade små asen som ser ut som män-kanske! Delar din vrede här,då dessa impulsdrivna äckel drar oss män i smutsen-dagligen!

Det krävs en själ för att kallas "man"-misshandlare har ingen själ!!
2010-12-10

  yoakimu
Jag blir illamående. Av ämnet altså - texten är mycket bra. Hatar att det finns sånt här.
2010-12-10

  Ynklig
Denna... Denna gjorde mig ordlös. Perfekt skriven verklighetsskildring.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose