http://www.thisdayinrock.com/wp-content/uploads/2008/07/deborah-harry.jpg

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.thisdayinrock.com/wp-content/uploads/2008/07/deborah-harry.jpg




DEBBIE HARRY 65 ÅR I DAG

debbie harry fyller 65 i dag

många bryr sig inte

det gör faktiskt jag

jag kan aldrig glömma

var jag kommer från

debbie harry ska förbli en

punkikon

med sin skönhet och sin

underbara röst

tog hon sin publik med storm

från väst till öst

hur vi än nöts ner av

tidens hårda tand

är dock blondie ett av

världens bästa band

 

hon var pojkrumsdrömmen

tonårsfantasin

flickan med den optimala

melodin

grattis, deborah

på sextiofemårsdan

samla bandet

rocka landet

skaka stan

 

LARZ GUSTAFSSON 9/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 1140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-09 19:54



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Grattis, 65 är en bra ålder, då får man pension!
2010-12-09

    Lars Gullberg
Följer med

i hyllningen

hipp hipp Debbie

bra initiativ Larz

Punk for ever
2010-12-09

  anits VIP
Vacker hyllning till en idol
2010-12-09

  Mats Henricson
Sanslöst , minns också den sexiga Blondiesångerskan och Blondies härliga, medryckande sound !
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP