Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag la in den på kritikpoolen, skulle redigera en sak och så vips! så var den borta därifrån. Inte roligt...


systemets byggsten, det är du

Du sitter där
på botten av allt
jättar med växtvärk
kängar till dig på sin väg

Ilska sliter i dig
din stolthet tål inte mer
så du bestämmer dig

Jag är inget offer
ingen liten stackare

jag ska visa
vem jag är

du ser din changs
och inrättar dig i ledet
för systemet tackar den
som stöttar det
Så du sparkar neråt
flinar uppåt
så att även du 
kanske kan få sparka på nån
när du blir stor




Övriga genrer av Dagg
Läst 494 gånger
Publicerad 2005-12-04 21:15



Bookmark and Share


  stannar kvar
Skön punkkänsla =)
2005-12-23

  sol
undrar bara; hur många fantastiska texter får plats på jorden?
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg