Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR EFTERTEXTERNA RULLAS

när eftertexterna rullas

har jag tagit mitt sårade kaos

och lämnat besvikelserna bakom mig

då hör man ingen som hyllar

då hörs det ingenting alls

jo, kanske en suck av lättnad hörs från dig

när eftertexterna rullas

har jag skrivit mitt sista poem

det kanske blir kort som nils ferlins final

det struntar jag i för då har

jag gått in i en helt annan värld

jag kopplar för evigt av i himlens sal

 

LARZ GUSTAFSSON 11/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-11 21:31



Bookmark and Share


  mare VIP
" Till himmelen vi går dit synden aldrig når "
2010-12-12

  Elaine.S VIP
Din längtan formulerar du här på ett sätt som verkligen når fram, tänkvärt det där...om eftertexterna som rullas
2010-12-12

  anits VIP
Mycket vackert skrivet
ord som är tankeväckande
2010-12-11

  Göran Gustafsson VIP
när eftertexterna rullas.

Jag gillar metaforen.
2010-12-11

  Måna N. Berger
Den frid du en gång uppnår unnar jag dig så väl, men jag hoppas ändå det ska dröja lite innan det är dags för eftertexterna...
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP