Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSKA SLUSKAR

falska sluskar

alla ska vara som ni

det ska lismas

fjäskas och stås i

falska sluskar

som spyr ut sin bitterhet

själva ställer

man bara till förtret

hatet gäller

all form av anständighet

falska sluskar

och samhällets servilitet

skallar ruskas

när moral kommer på tal

falska sluskar

har redan gjort sitt val

silkeshandsken

som stryker medhårs jämt

för det har

68:orna bestämt

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/8 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-12 19:53



Bookmark and Share


  Tini Tut
Den satt som en käftsmäll, på söndagskvällen.
I kväll skjuter du skarpt käre Larz.
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP